Samsung Galaxy S5 nagy BOOOM vagy mégsem?
5 (3)

A Samsung Galaxy S4 már régi mese. Persze nem mondhatjuk, jó okostelefon – ahogyan már sokak ki is próbálták – de alig pár hónap után egy vadonat új kütyüvel rukkolt elő a Dél-Korea-i vállalat ez pedig nem más mint a várva várt Samsung Galaxy S5.
Az új Samsung Galaxy S5 ezennel Barcelónában kerűlt bemutatásra, a Samsung ötödik Unpacked konferenciáján újságírókkal csomagolva, akik kíváncsian várták, mit is relyt az új darab.

Nem kétséges, biztosak vagyunk benne, hogy ezennel sem csalódunk a Samsung társaságban, de vajon ez az a telefon amire mindenki várt, vajon ez lett a világ legjobb okos telefonja? Egyszer már azonban csalódás érte az embereket, lásd az új Samsung Gear-t.

Árhoz viszonyítva, nem lessz eltérés a Samsung Galaxy elődjeitől, nemrég egy cikkben azt valották picivel alacsonyabb árról indulnak, de kiváncsiak leszünk ha ez meg is történik.

A Samsung Galaxy s5 függetlenítése jelenleg nem lehetséges, egy pár hetet várni kell amíg a Samsung jóváhagyja illetve kösszéteszi a hozzá tartozó függetlenítő kódokat. Reméljük ez minél hamarabb meg is történik.

 

Samsung Galaxy S5 nagy BOOOM vagy mégsem?
Cimke: