Ha szeretnéd jobban kihasználni Sony Ericsson/Xperia készüléked, a jelenlegi szolgáltatód gyenge hálózati szolgáltatást nyújt a telefon függetlenítése megengedi neked, hogy más hálózatra válts. Függetlenítheted Sony Ericsson telefonod online függetlenítő kóddal és bármilyen támogatott hálózaton használhatod. Miután függetlenítetted telefonod, nem lessznek hálózati korlátozások és bárhol a világon, bámilyen támogatott SIM kártyával használhatod, olyan hálózatot választhatsz magadnak amilyet csak akarsz.

Előnyei a Sony Ericsson online(kóddal) való függetlenítésének

Sony Ericsson-od függetlenítése online(kóddal) a lehető legegyszerübb és könnyű. Nincs szükséged magas fokú technikai tudásra ahoz, hogy elvégezd az online függetlenítést. Előnyei a Sony Ericsson/Xperia online függetlenítésnek:      

 • Nincs szükséged semilyen szoftverre a Sony Ericsson függetlenítésére.
 • Semilyen károsodásd nem szenved telefonod.
 • Telefonod személyre szabott beállításai ugyanazok maradnak mint a függetlenítés előtt.
 • *Az eredeti Sony Ericsson garancia nem veszlődik el(ez a hálózattól függ).

Ezeket a modelleket már függetlenítettük:

 • Xperia Z
 • Xperia Z1
 • Xperia M
 • Xperia S
 • Xperia P
 • Xperia SL
 • Xperia T
 • Xperia U
 • Xperia L

 Mi a Sony Ericsson/Xperia telefon függetlenítő kód?

Hálózatod vagy szolgáltatód által a Sony Ericsson telefonod szoftverébe égetnek bele egy zárt . Evvel a zárral azt érik el, hogy csakis az ő általuk futtatott hálózaton tudjad használni és semilyen más hálózat SIM kártyáját ne használhatsd . A Sony Ericsson függetlenítő kód lehetővé teszi azt a dolgot, hogy feloldja ezt a zárt, így pedig bármilyen hálózt vagy szolgáltató SIM kártyáját korlátlanúl használhatsd.

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Sony Ericsson/Xperia Online Függetlenítés?

Miután egy rendelést végre hajtassz, egy szerver komplex algoritmus alapján függetlenítő kódot hoz létre Sony Ericsson telefondonak az IMEI szám alapján vagy a Sony Ericsson gyári adatbázisából kapjuk meg. Mi ezt függetlenítő kódot pedig emailben majd továbbítjuk neked a hozzá csatolt használati utasításokkal. Miután megkaptad a kódot egyszerüen csak írd be ahogyan azt az utasítás kérni fogja. (A függetlenítéshez szükséged lessz egy nem támogatott SIM kártyára is.)

Mi az IMEI szám és hogyan hozhatom elő a Sony Ericsson telefonomon?

Az IMEI szám ( angolul: International Mobile Equipment Identity) egy 15 számjegyű széria szám amit a telefonod azonosítására használnak. Minden telefonnak egyedi IMEI száma van ami soha nem lehet ugyanaz két telefonnál és a *#06# beütésével hozhatod elő. A telefond alatt is megtalálhatod az akku alatt, de a legbiztosabb ha az előbbi eljárást használod.

Biztosan működik az átalatok kűldött függetlenítő kód?

A Sony Ericsson függetlenítő kódok közvetlenűl a Sony gyári adatbázisából érkeznek, amit az IMEI szám után generálnak. Egy IMEI számra kizárólag csakis egy függetlenítő kód érvényes. A Sony Ericsson függetlenítő kódok 100%-os függetlenítési rátával büszkélkedhet, ez azt jelenti, hogy az eddigi 100 telefononból mind a 100 függetlenítve lett. Mielőtt megrendeled a függetlenítő kódot meg kell bizonyosodnod arról, hogy a szoftver amit használsz hivatalos-e, és nagyon fontos, hogy a telefon ne legyen “Hardlocked”, vagy –lejárva a visszaszámláló ami azt jelenti, hogy egyes Xperia-nál 5-ször, másoknál pedig 10-szer próbálkozhatsz beütni függetlenítő kódot, ha 10-szer helytelenül ütötted be, többet nem lehet próbálkozni.

Hogyan vizsgálhatom meg, ha lejárt a visszaszámláló?

Hogy megszabadítsunk téged és magunkat a kellemetlenségektől, az alábbiakban leírtuk mit kell tenned, hogy megnézd a függetlenítő kód visszaszámlálót a Sony Xperia telefonokon. Ha egy vadonat új Sony Xperia telefonod van és biztos vagy benne, hogy soha nem próbáltál helytelen függetlenítő kódot beütni nincs szükség ilyen tesztre, de melegen ajánlatos, hogy bebizonyosodj róla, hány próbálkozásod maradt ha használt Sony Xperia telefonod van.

 • Kapcsold be a telefont SIM nélkül.
 • Írd be ezt a sort:  *#*#7378423#*#*
 • Felugrik egy menü.
 • Menj ide: SERVICE INFO
 • Majd ide: SIMLOCK
 • NETWORK melett, jobb oldalt milyen szám van?

Ha a NETWORK melett egyike ezeknek a számoknak: 10, 9, 8 , 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 akkor minden ok, függetlenítheted Sony Xperia telefonod semmi akadaly nélkül.

Ha a NETWORK melett ez van: 0, ez esetben sajnos NEM lehet függetleníteni, ne rendelj kódot mert nem fog működni, ha mégis ezt teszed nem jár pénzvisszatérítés. Fontos, hogy rendelés előtt vizsgáld meg, hogy Sony Xperia telefonod függetleníthető-e.

Ritkább esetben a NETWORK melett “UNLIMITED” szó található, ebben az esetben végtelenszer próbálkozhatsz függetleníteni, nyugodtan rendelhetsz kódot, mert működni fog.

Ábra ahol függetleníthető a telefon és mely esetben nem függetleníthető:

Sajnos <strong>NEM</strong> függetlenítheted telefonod. Sajnos NEM függetlenítheted telefonod. Függetlenítheted a Sony Xperia telefonod. Függetlenítheted a Sony Xperia telefonod.

Sony Ericsson függetlenítési utasítások

A Sony Ericsson telefon függetlenítési menete nagyon egyszerü. Miután megkaptad emailben a függetlenítő kódot, csak kövesd a lépéseket.

A Sony Ericsson függetlenítő kód beütési utasítások:

 1. Kapcsold ki a Sony Ericsson/Sony telefonod.
 2. Cseréld ki a SIM kártyádat egy nem támogatott hálózat SIM kártyára.
 3. Kapcsold be a telefonod.
 4. Telefonod kérni fogja a függetlenítő kódot.
 5. Írd be a függetlenítő kódot majd nyomj egy OK-t.
 6. Telefonod mostanra már függetlenítve lett.
 7. Ne feledj visszajelzést írni.

Videó példa:

Ha bármilyen nehézségek akadnak a kód beütése során, mindig boldogan segítünk. Használd a kapcsolat linket.