Ha szeretnéd jobban kihasználni Samsung készüléked, a jelenlegi szolgáltatód gyenge hálózati szolgáltatást nyújt a telefon függetlenítése megengedi neked, hogy más hálózatra válts. Függetlenítheted Samsung telefonod online függetlenítő kóddal és bármilyen támogatott hálózaton használhatod. Miután függetlenítetted telefonod, nem lessznek hálózati korlátozások és bárhol a világon, bámilyen támogatott SIM kártyával használhatod, olyan hálózatot választhatsz magadnak amilyet csak akarsz.
Előnyei a Samsung online(kóddal) való függetlenítésének

Samsungod függetlenítése online(kóddal) a lehető legegyszerübb és könnyű. Nincs szükséged magas fokú technikai tudásra ahoz, hogy elvégezd az online függetlenítést.

 Előnyei a Samsung online függetlenítésnek:      

 • Nincs szükséged semilyen szoftverre a Samsung függetlenítésére.
 • Semilyen károsodásd nem szenved telefonod.
 • Telefonod személyre szabott beállításai ugyanazok maradnak mint a függetlenítés előtt.
 • *Az eredeti Samsung garancia nem veszlődik el(ez a hálózattól függ).

Egyes Samsung modelleket ingyen függetlenítünk, tudj meg többet az ingyenes függetlenítésről itt.

Ezeket a modelleket már függetlenítettük, de az összes többit is tudjuk függetleníteni:

 • Samsung GT-B2710
 • Samsung S5260
 • Samsung GT-i9100
 • Samsung GT-E2600
 • Samsung GT-i9001
 • Samsung GT-i9505(Galaxy S4)
 • Samsung GT-i9300(Galaxy S3)
 • Samsung GT-S5830i Galaxy Ace
 • Samsung Galaxy Ace 2

 Mi a Samsung telefon függetlenítő kód?

Hálózatod vagy szolgáltatód által a Samsung telefonod szoftverébe égetnek bele egy zárt . Evvel a zárral azt érik el, hogy csakis az ő általuk futtatott hálózaton tudjad használni és semilyen más hálózat SIM kártyáját ne használhatsd . A Samsung függetlenítő kód lehetővé teszi azt a dolgot, hogy feloldja ezt a zárt, így pedig bármilyen hálózt vagy szolgáltató SIM kártyáját korlátlanúl használhatsd.

Kérünk vedd figyelembe, hogy a Samsung Galaxy és S5800 készülékeket a Yoigo Spanyolország hálózatáról nem tudjuk függetleníteni.

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Samsung Online Függetlenítés?

Miután egy rendelést hajtassz végre, egy szerver komplex algoritmus alapján függetlenítő kódot hoz létre Samsung telefondonak az IMEI szám alapján vagy a Samsung gyári adatbázisából kapjuk meg. Mi ezt függetlenítő kódot pedig emailben majd továbbítjuk neked a hozzá csatolt használati utasításokkal. Miután megkaptad a kódot egyszerüen csak írd be ahogyan azt az utasítás kérni fogja. (A függetlenítéshez szükséged lessz egy nem támogatott SIM kártyára is.)

Mi az IMEI szám és hogyan hozhatom elő a Samsung telefonomon?

Az IMEI szám ( angolul: International Mobile Equipment Identity) egy 15 számjegyű széria szám amit a telefonod azonosítására használnak. Minden telefonnak egyedi IMEI száma van ami soha nem lehet ugyanaz két telefonnál és a *#06# beütésével hozhatod elő. A telefond alatt is megtalálhatod az akku alatt, de a legbiztosabb ha az előbbi eljárást használod.

Biztosan működik az átalatok kűldött függetlenítő kód?

A Samsung függetlenítő kódok közvetlenűl a Samsung gyári adatbázisából érkeznek, amit az IMEI szám után generálnak. Egy IMEI számra kizárólag csakis egy függetlenítő kód érvényes. Ritka esetben előfordulhat, hogy a kód mégsem működik. Ebben az esetben sajnos nem sokat tudunk segíteni mivel ez azt jelenti, hogy a hálózatod vagy bárki más megváltoztatta telefonod szofverét olyannyira, hogy azt a függetlenítő kód képtelen függetleníteni. Mielőtt megrendeled a függetlenítő kódot meg kell bizonyosodnod arról, hogy a szoftver amit használsz hivatalos-e és semilyen kábeles függetlenítés próbálkozás nem volt rajta végrehajtva.

Hogyan írom be a függetlenítő kódot a Samsung telefonba?

A Samsung függetlenítő kód beírására több lehetőség is akad. Kérlek vedd figyelembe, hogy a “KÓD” szó kifejezést a függetleníő kódra értjük amelyet a Phonelock.net kűldött neked. Amikor azt a szót látod csak helyettesítsd a függetlenítő kóddal ami 8 vagy 16 számjegy lehet. A lehetőségek a következők:

 1. Kapcsold be a Samsungod egy nem támogatott SIM kártyával.
 2. Telefonod kérni fogja a függetlenítő kódot.
 3. Írd be a függetlenítő kódot amit kűldtünk neked.
 4. Kész is.

vagy

 1. Kapcsold be a Samsungod egy nem támogatott SIM kártyával.
 2. Írd be: #7465625*638*KÓD#

vagy

 1. Kapcsold be a Samsungod egy nem támogatott SIM kártyával.
 2. Ne törődj vele mit ír a kijelzőn.
 3. Írd be: #0111*KÓD#.

Videó példa:

Ezen a linken találsz egy példát, ahogy elvégezheted a függetlenítést: Samsung Galaxy S5 Függetlenítés

 • silver29

  Sziasztok!

  A Kapcsolat menüpontnál nem küldte sajnos el az üzenetemet, ezért írok ide… Függetleníteni szeretném Samsung Galaxy SII(GT-i9100) telefonomat. Az IMEI számmal kapcsolatban kicsit bizonytalan vagyok. A telefonom eredeti IMEI száma, amivel vettem ez volt: 358150045516144, ezt a telefon névjegyéből néztem ki még a vásárláskor jópár éve. A telefon minden szoftverfrissítést megkapott, amit a T-mobile hálózat felajánlott. Egy idő után megtelt a belső memóriája és csak a szoftver újratelepítésével lehetett megoldani a problémát, amit egy T-mobile üzletben végeztek el. Most megnéztem az IMEI számot a *#06# kóddal, sezt írta ki: 358150045516144/01. Az akkumulátor alatt levő IMEI szám pedig ez: 358150/04/551614/4
  A kérdésem az, hogy a három közül melyik számot írjam be az IMEI mezőbe amikor leadom a rendelésem? Gondolom a második variáció a helyes…
  A választ előre is köszönöm!

  • admin

   Szia, az IMEI számnak az első 15 számjegye a fontos a 01 vagy 02 a ‘/’ után már nem fontos ezért a rendelésnél nem is kell beírni de ha akarod azt is beírhatod. Tehát a helyes IMEI szám ez less: 358150045516144.

 • pexon86

  Sziasztok!
  Samsung Galaxy Note3-t mennyiért függetlenítetek? Gyáriban T-mobile-s.

 • Krisz78

  Sziasztok! Érdeklődöm samsung galaxy s5 Svájci. Sunrise-os a mobil szolgáltató neve. Függetlenítés lehetséges??

  • admin

   Szia. Igen lehetséges.

 • kicsigeri

  hello,a fizetésnél elakadtam valamit nem jól csinálok ha tudnál nekem segíteni azt megköszönném:

  • admin

   Szia. Hol akadtál el? Miben segíthetünk?

 • tovi

  Üdv!

  Samsung Galaxy S2-t mennyiért függetlenítetek?

 • dabilajos

  Szia.

  Samsung gt-s7275r mobilt tudtok függetleníteni?
  Köszi