Ha szeretnéd jobban kihasználni Huawei készüléked, a jelenlegi szolgáltatód gyenge hálózati szolgáltatást nyújt a telefon függetlenítése megengedi neked, hogy más hálózatra válts. Függetlenítheted Huawei telefonod online függetlenítő kóddal és bármilyen támogatott hálózaton használhatod. Miután függetlenítetted telefonod, nem lessznek hálózati korlátozások és bárhol a világon, bámilyen támogatott SIM kártyával használhatod, olyan hálózatot választhatsz magadnak amilyet csak akarsz.
Előnyei a Huawei online(kóddal) való függetlenítésének

Huawei telefonod függetlenítése online(kóddal) a lehető legegyszerübb és könnyű. Nincs szükséged magas fokú technikai tudásra ahoz, hogy elvégezd az online függetlenítést.

 Előnyei a Huawei online függetlenítésnek:      

 • Nincs szükséged semilyen szoftverre a Huawei  függetlenítésére.
 • Semilyen károsodásd nem szenved telefonod.
 • Telefonod személyre szabott beállításai ugyanazok maradnak mint a függetlenítés előtt.
 • *Az eredeti Huawei garancia nem veszlődik el(ez a hálózattól függ).

 Mi a Huawei telefon függetlenítő kód?

Hálózatod vagy szolgáltatód által a Huawei telefonod szoftverébe égetnek bele egy zárt . Evvel a zárral azt érik el, hogy csakis az ő általuk futtatott hálózaton tudjad használni és semilyen más hálózat SIM kártyáját ne használhatsd . A Huawei függetlenítő kód lehetővé teszi azt a dolgot, hogy feloldja ezt a zárt, így pedig bármilyen hálózt vagy szolgáltató SIM kártyáját korlátlanúl használhatsd.

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Huawei Online Függetlenítés?

Miután egy rendelést hajtassz végre, egy szerver komplex algoritmus alapján függetlenítő kódot hoz létre Huawei telefondonak az IMEI szám alapján vagy a Huawei gyári adatbázisából kapjuk meg. Mi ezt függetlenítő kódot pedig emailben majd továbbítjuk neked a hozzá csatolt használati utasításokkal. Miután megkaptad a kódot egyszerüen csak írd be ahogyan azt az utasítás kérni fogja. (A függetlenítéshez szükséged lessz egy nem támogatott SIM kártyára is.)

Mi az IMEI szám és hogyan hozhatom elő az Huawei telefonomon?

Az IMEI szám ( angolul: International Mobile Equipment Identity) egy 15 számjegyű széria szám amit a telefonod azonosítására használnak. Minden telefonnak egyedi IMEI száma van ami soha nem lehet ugyanaz két telefonnál és a *#06# beütésével hozhatod elő. A telefond alatt is megtalálhatod az akku alatt, de a legbiztosabb ha az előbbi eljárást használod.

Biztosan működik az átalatok kűldött függetlenítő kód?

A Huawei függetlenítő kódok közvetlenűl a Huawei gyári adatbázisából érkeznek, amit az IMEI szám után generálnak. Egy IMEI számra kizárólag csakis egy függetlenítő kód érvényes. Előfordulhat, hogy nem egy hanem több függetlenítő kódot fogunk majd emailben kűldeni neked, és az is lehet, hogy az első kód nem fog működni, ilyenkor nem kell megilyedni mivel egyik kód a négy közül biztons fog működni. Tehát Huawei függetlenítő kódok 100%-os függetlenítési rátával büszkélkedhet, ez azt jelenti, hogy az eddigi 100 telefononból mind a 100 függetlenítve lett. Mielőtt megrendeled a függetlenítő kódot meg kell bizonyosodnod arról, hogy a szoftver amit használsz hivatalos-e.

Huawei függetlenítési utasítások

A Huawei telefon függetlenítési menete nagyon egyszerü. Miután megkaptad emailben a függetlenítő kódot, csak kövesd a lépéseket.

A Huawei függetlenítő kód beütési utasítások:

 1. Kapcsold ki a Huawei telefonod.
 2. Cseréld ki a SIM kártyádat egy nem támogatott hálózat SIM kártyára.
 3. Kapcsold be a telefonod.
 4. Telefonod kérni fogja a függetlenítő kódot.
 5. Írd be a függetlenítő kódot majd nyomj egy OK-t.(Megrendelésed után majd 4 külömböző függetlenítő kódot fogunk majd kűldeni.)
 6. Telefonod mostanra már függetlenítve lett.
 7. Ne feledj visszajelzést írni.

Ha bármilyen nehézségek akadnak a kód beütése során, mindig boldogan segítünk. Használd a kapcsolat linket.

 • zsojen

  Hali!
  Egy Huawei Ascend Y530 keszulekrol lenne szo. Regisztraltam, elkuldtem az IMEI kodot, es most hogyan tovabb? Email-ben megkapom a feloldo kodot? De hogyan fizetek ezert a szolgaltatasert?
  Bocsanat a hulye kerdesekert, de picit zavaros ez nekem es nem is ertek ilyesmihez. 🙁 Egyszeruen csak szeretnem vegre hasznalni a mobiltelefonomat. Amiota hozza jutottam, 2 honapja, azota nem hasznaltam ebbol kifolyolag. 🙁
  (Pottelefononnak vettem)
  Segitsetek! 🙁

 • hena666

  Sziasztok!

  3nappal ezelőtt megrendeltem és ki is fizettem a kódot. De még nem kaptam semmi emailt. Lehet tudni mi történt? Köszönöm a válaszotokat.

  • admin

   Szia, a kódot már kikűldtük. Ha mégsem érkezett meg kérem jelezd.

 • npinter

  Sziasztok!

  Erdeklodni szeretnek, hogy egy T-mobile fuddo, HUAWEI ASCEND Y300 tipusu telefont, tudtok-e mar fuggetleniteni es ha igen, mennyibe kerul (2 darab is lenne, ha megfelelo az ar).
  Koszonom elore is valaszotok!
  Udv

  • admin

   Szia igen tudunk. $10-ba kerül darabja.

 • azsofi

  szia, érdekelne hogy egy Huawei ideos u8500-at ami t-mobile függő mennyiért vállalátok

  • admin

   Az oldal jobb oldalán a logó alatt írja az árat, bármelyik Huawei készüléknek ugyanaz az ára.

 • karica

  ezt most nem tudom pontosan csak anyit hogy francia és angol nyelvü a menüe

 • karica

  hello érdeklödni szeretnék Huawei g6150 hálozati kod függetlenités menyibe kerül

  • admin

   Milyen hálózatról?

 • Pintér György

  Már letiltott készüléket is lehet függetleníteni?

  • admin

   Olyat sajnos nem vállalunk.