Ha szeretnéd jobban kihasználni Huawei készüléked, a jelenlegi szolgáltatód gyenge hálózati szolgáltatást nyújt a telefon függetlenítése megengedi neked, hogy más hálózatra válts. Függetlenítheted Huawei telefonod online függetlenítő kóddal és bármilyen támogatott hálózaton használhatod. Miután függetlenítetted telefonod, nem lessznek hálózati korlátozások és bárhol a világon, bámilyen támogatott SIM kártyával használhatod, olyan hálózatot választhatsz magadnak amilyet csak akarsz.
Előnyei a Huawei online(kóddal) való függetlenítésének

Huawei telefonod függetlenítése online(kóddal) a lehető legegyszerübb és könnyű. Nincs szükséged magas fokú technikai tudásra ahoz, hogy elvégezd az online függetlenítést.

 Előnyei a Huawei online függetlenítésnek:      

 • Nincs szükséged semilyen szoftverre a Huawei  függetlenítésére.
 • Semilyen károsodásd nem szenved telefonod.
 • Telefonod személyre szabott beállításai ugyanazok maradnak mint a függetlenítés előtt.
 • *Az eredeti Huawei garancia nem veszlődik el(ez a hálózattól függ).

 Mi a Huawei telefon függetlenítő kód?

Hálózatod vagy szolgáltatód által a Huawei telefonod szoftverébe égetnek bele egy zárt . Evvel a zárral azt érik el, hogy csakis az ő általuk futtatott hálózaton tudjad használni és semilyen más hálózat SIM kártyáját ne használhatsd . A Huawei függetlenítő kód lehetővé teszi azt a dolgot, hogy feloldja ezt a zárt, így pedig bármilyen hálózt vagy szolgáltató SIM kártyáját korlátlanúl használhatsd.

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Huawei Online Függetlenítés?

Miután egy rendelést hajtassz végre, egy szerver komplex algoritmus alapján függetlenítő kódot hoz létre Huawei telefondonak az IMEI szám alapján vagy a Huawei gyári adatbázisából kapjuk meg. Mi ezt függetlenítő kódot pedig emailben majd továbbítjuk neked a hozzá csatolt használati utasításokkal. Miután megkaptad a kódot egyszerüen csak írd be ahogyan azt az utasítás kérni fogja. (A függetlenítéshez szükséged lessz egy nem támogatott SIM kártyára is.)

Mi az IMEI szám és hogyan hozhatom elő az Huawei telefonomon?

Az IMEI szám ( angolul: International Mobile Equipment Identity) egy 15 számjegyű széria szám amit a telefonod azonosítására használnak. Minden telefonnak egyedi IMEI száma van ami soha nem lehet ugyanaz két telefonnál és a *#06# beütésével hozhatod elő. A telefond alatt is megtalálhatod az akku alatt, de a legbiztosabb ha az előbbi eljárást használod.

Biztosan működik az átalatok kűldött függetlenítő kód?

A Huawei függetlenítő kódok közvetlenűl a Huawei gyári adatbázisából érkeznek, amit az IMEI szám után generálnak. Egy IMEI számra kizárólag csakis egy függetlenítő kód érvényes. Előfordulhat, hogy nem egy hanem több függetlenítő kódot fogunk majd emailben kűldeni neked, és az is lehet, hogy az első kód nem fog működni, ilyenkor nem kell megilyedni mivel egyik kód a négy közül biztons fog működni. Tehát Huawei függetlenítő kódok 100%-os függetlenítési rátával büszkélkedhet, ez azt jelenti, hogy az eddigi 100 telefononból mind a 100 függetlenítve lett. Mielőtt megrendeled a függetlenítő kódot meg kell bizonyosodnod arról, hogy a szoftver amit használsz hivatalos-e.

Huawei függetlenítési utasítások

A Huawei telefon függetlenítési menete nagyon egyszerü. Miután megkaptad emailben a függetlenítő kódot, csak kövesd a lépéseket.

A Huawei függetlenítő kód beütési utasítások:

 1. Kapcsold ki a Huawei telefonod.
 2. Cseréld ki a SIM kártyádat egy nem támogatott hálózat SIM kártyára.
 3. Kapcsold be a telefonod.
 4. Telefonod kérni fogja a függetlenítő kódot.
 5. Írd be a függetlenítő kódot majd nyomj egy OK-t.(Megrendelésed után majd 4 külömböző függetlenítő kódot fogunk majd kűldeni.)
 6. Telefonod mostanra már függetlenítve lett.
 7. Ne feledj visszajelzést írni.

Ha bármilyen nehézségek akadnak a kód beütése során, mindig boldogan segítünk. Használd a kapcsolat linket.

 • Valovics Máté

  Huaweire szeretnéksfüggetlenítést kérni. Lehetséges??

  • Hello, sajnos jelenleg szunetel a Huawei szolgaltatasunk.