Ha szeretnéd jobban kihasználni BlackBerry készüléked, a jelenlegi szolgáltatód gyenge hálózati szolgáltatást nyújt a telefon függetlenítése megengedi neked, hogy más hálózatra válts. Függetlenítheted BlackBerry telefonod online függetlenítő kóddal és bármilyen támogatott hálózaton használhatod. Miután függetlenítetted telefonod, nem lessznek hálózati korlátozások és bárhol a világon, bámilyen támogatott SIM kártyával használhatod, olyan hálózatot választhatsz magadnak amilyet csak akarsz.

Előnyei a BlackBerry online(kóddal) való függetlenítésének

BlackBerry-d függetlenítése online(kóddal) a lehető legegyszerübb és könnyű. Nincs szükséged magas fokú technikai tudásra ahoz, hogy elvégezd az online függetlenítést.

 Előnyei a BlackBerry online függetlenítésnek:      

 • Nincs szükséged semilyen szoftverre a BlackBerry függetlenítésére.
 • Semilyen károsodásd nem szenved telefonod.
 • Telefonod személyre szabott beállításai ugyanazok maradnak mint a függetlenítés előtt.
 • *Az eredeti BlackBerry garancia nem veszlődik el(ez a hálózattól függ).

Ezeket a modelleket is függetlenítettük:

 • Blackberry 8520
 • BlackBerry Z10
 • BlackBerry Bold
 • BlackBerry Q5
 • BlackBerry Q10 Mi a BlackBerry telefon függetlenítő kód?

Hálózatod vagy szolgáltatód által a BlackBerry telefonod szoftverébe égetnek bele egy zárt . Evvel a zárral azt érik el, hogy csakis az ő általuk futtatott hálózaton tudjad használni és semilyen más hálózat SIM kártyáját ne használhatsd . A BlackBerry függetlenítő kód lehetővé teszi azt a dolgot, hogy feloldja ezt a zárt, így pedig bármilyen hálózt vagy szolgáltató SIM kártyáját korlátlanúl használhatsd.

Gyakori kérdések

Hogyan működik a BlackBerry Online Függetlenítés?

Miután egy rendelést végre hajtassz, egy szerver komplex algoritmus alapján függetlenítő kódot hoz létre BlackBerry telefondonak az IMEI szám alapján vagy a BlackBerry gyári adatbázisából kapjuk meg. Mi ezt függetlenítő kódot pedig emailben majd továbbítjuk neked a hozzá csatolt használati utasításokkal. Miután megkaptad a kódot egyszerüen csak írd be ahogyan azt az utasítás kérni fogja. (A függetlenítéshez szükséged lessz egy nem támogatott SIM kártyára is.)

Mi az IMEI szám és hogyan hozhatom elő a BlackBerry telefonomon?

Az IMEI szám ( angolul: International Mobile Equipment Identity) egy 15 számjegyű széria szám amit a telefonod azonosítására használnak. Minden telefonnak egyedi IMEI száma van ami soha nem lehet ugyanaz két telefonnál és a *#06# beütésével hozhatod elő. A telefond alatt is megtalálhatod az akku alatt, de a legbiztosabb ha az előbbi eljárást használod.

Biztosan működik az átalatok kűldött függetlenítő kód?

A BlackBerry függetlenítő kódok közvetlenűl a BlackBerry gyári adatbázisából érkeznek, amit az IMEI szám után generálnak. Egy IMEI számra kizárólag csakis egy függetlenítő kód érvényes. A BlackBerry függetlenítő kódok 100%-os függetlenítési rátával büszkélkedhet, ez azt jelenti, hogy az eddigi 100 telefononból mind a 100 függetlenítve lett. Mielőtt megrendeled a függetlenítő kódot meg kell bizonyosodnod arról, hogy a szoftver amit használsz hivatalos-e.

BlackBerry függetlenítési utasítások

A BlackBerry telefon függetlenítési menete nagyon egyszerü. Miután megkaptad emailben a függetlenítő kódot, csak kövesd a lépéseket.

A BlackBerry függetlenítő kód beütési utasítások:

 1. Kapcsold ki a BlackBerry telefonod.
 2. Cseréld ki a SIM kártyádat egy nem támogatott hálózat SIM kártyára.
 3. Kapcsold be a telefonod.
 4. Telefonod kérni fogja a függetlenítő kódot.
 5. Írd be a függetlenítő kódot majd nyomj egy OK-t.
 6. Telefonod mostanra már függetlenítve lett.
 7. Ne feledj visszajelzést írni.

Videó példa:

Ha bármilyen nehézségek akadnak a kód beütése során, mindig boldogan segítünk. Használd a kapcsolat linket.
Folyamat: Max. 12 óra.

Hasznos infók:

 • Itt egy oktató videó ahoz, hogyan kapd meg a MEP számot.
 • A függetlenítési kódot a megadott e-mail címedre kűldjük ki.