Telefon függetlenítés szoftver és kábelek segítségével
5 (2)

Ha kihívást keresel, akkor az interneten találni fogsz egy eléggé elterjedt függetlenítési módszert, ami egy szoftverből és hozzá tartozó kábelből áll, amivel a telefonodat egyesítheted a szamítógépeddel. Ezekkel a programokkal megváltoztathatod a telefonod beallításait.

Míg ezzel pénzt sporolsz meg, nem biztos, hogy úgyszintén időt is. Ha cask nem vagy jártas már ebben, máskepp viszont rengeteg időt elvesz az, hogy megtaláld a megfelelő programot magadnak, online fórumokra regisztrálj, ahol tapasztalt függetlenítőkkel léphetsz kapcsolatba.

Vigyázni kell, mivel ez a megoldás elég árnyalt és nem a “legtisztább”. Vigyázni kell honnan töltöd le a szoftvert, mivel valószínü olyan oldalon fogod megtalálni, ahol nem vagy igazán jártas,  ezek viszont olykor vírusokkal vannak tele, ami azt jelenti, hogy nagyobb kárt okozol és joban jársz ha megfizeted a függetlenítést. Ugyanakkor ha nem vagy biztos abban amit csinálnod kell, olyan károkat okozhatsz keszülékedben, amelyek megváltoztathatják a telefonod bealításait oly mértékben, hogy az használhatatlanná váljon. Ha nem akarod tönkretenni a telefonod, akkor azt javaslom, gondold meg kétszer mielőtt belevágnál, mivel van más lehetőség is, amivel függetlenítheted keszüléked.

Telefon függetlenítés szoftver és kábelek segítségével
Cimke: