Függetlenítés

A telefon függetlenítés IMEI szám által, a legbiztonságosabb függetlenítési eljárás amit telefonunkon végezhetünk. A függetlenítési folyamat nagyon egyszerû, nem vesz igénybe magas szaktudást és nem kell telefonunkat semilyen készülékhez csatlakoztatni, tehát kábelmentes folyamat. Egyszerûen csak egy függetlenítő kódot kell beírnunk, ezt kovetõen pedig telefonunkat bármilyen SIM kártyával használhatjuk. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy otthon függetlenítsd telefonod anélkül, hogy szervízbe kéne menned.

Modeltől függően, amellett , hogy telefonod semilyen veszélynek nincs kitéve, megadatik az esély arra, hogy egyedül, otthon függetlenítsd telefonod percek alatt.A legtöbb telefonnak 6, 12 vagy 24 órán belül kűldjük is a függetlenítő kódot.
Támogatott modellek:

Rendeld meg most a BlackBerry függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a ZTE függetlenítő kódot.. Szállítási idő max. 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a Huawei függetlenítő kódot. Max. szállítási idő akár 7 nap.

Megrendelem

Rendeld meg most az LG függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a Motorola függetlenítő kódot. Szállítási idő 24 órát is eltarthat.

Megrendelem

Rendeld meg most a Nokia függetlenítő kódot. A Nokia Lumia típusu telefonokat sajnos nem tudjuk függetleníteni. Szállítási idő max. 5 nap.

Megrendelem

Rendeld meg most a Samsung függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a Sony ericsson/Sony xperia függetlenítő kódot. Szállítási idő 7 napig is eltarthat.

Megrendelem

Ha nem találtad a listánkban felsoroltak közt telefon modelledet, valószínü, hogy nem lehet online függetleníteni, kizárólag kábel segítségével, amit jelenleg nem támogatunk. Adódnak olyanok is, hogy nem tüntettük fel a listában mivel még nem volt olyan modellel dolgunk ,tehát segíts és mi is segítünk neked, kérünk írd meg nekünk ezt az űrlapot használva.