Emlekezzen?
Regisztrálok Elfelejtettem a jelszavam?


Függetlenítés

Függetlenítés 3.60/5 (72.00%) 25 votes

A telefon függetlenítés IMEI szám által, a legbiztonságosabb függetlenítési eljárás amit tehetünk a telefonunkkal. A függetlenítési folyamat nagyon egyszerü, nem vesz igénybe magas szaktudást és nem kell telefonunkat semilyen készülékhez csatlakoztatni, tehát kábelmentes folyamat. Csakis egyszerüen egy függetlenítő kódot kell beírnunk használva a telefon billentyüzetét amivel teljesen függetlenné tesszük telefonunkat és bármilyen SIM kártyával használhatjuk. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy otthon függetlenítsd telefonod, anélkül, hogy lemennél a városba egy telefon szervízbe.

Modeltől függően, az melett, hogy telefonod semilyen veszélynek nem lessz kitéve, megadatik az az esélyed hogy, egyedül otthon függetlenítsd telefonod percek alatt.A legtöbb telefonnak 6, 12 vagy 24 óra alatt kűldjük is a függetlenítő kódot.

Támogatott modellek:

Ha nem találtad a listánkban felsoroltak közt telefon modelledet, valószínü, hogy nem lehet online függetleníteni csakis kábel segítségével amit jelenleg nem támogatunk. Adódnak olyanok is, hogy nem tüntettük fel a listában mivel még nem volt olyan modellel dolgunk tehát segíts és mi is segítünk neked, kérünk írd meg nekünk ezt az űrlapot használva.

30 komment erre Függetlenítés

 1. galgocziadam says:

  sziasztok xperia z menne szerintetek?

 2. kleidermann says:

  Tisztelt Oldal!

  Érdeklődnék, hogy tudnak e nekem Nokia 2700c-2 RM-561 – telefonomhoz függetlenítésben segíteni? Mennyibe kerülne? Köszönöm..

 3. HeyBrother says:

  Szia. Hogyan tudnám a legkönnyebben lefüggetleníteni a telefonom.? Sony Xperia Sp.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!