Függetlenítés

Függetlenítés 3.84/5 (32)

A telefon függetlenítés IMEI szám által, a legbiztonságosabb függetlenítési eljárás amit tehetünk a telefonunkkal. A függetlenítési folyamat nagyon egyszerü, nem vesz igénybe magas szaktudást és nem kell telefonunkat semilyen készülékhez csatlakoztatni, tehát kábelmentes folyamat. Csakis egyszerüen egy függetlenítő kódot kell beírnunk használva a telefon billentyüzetét amivel teljesen függetlenné tesszük telefonunkat és bármilyen SIM kártyával használhatjuk. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy otthon függetlenítsd telefonod, anélkül, hogy lemennél a városba egy telefon szervízbe.

Modeltől függően, az melett, hogy telefonod semilyen veszélynek nem lessz kitéve, megadatik az az esélyed hogy, egyedül otthon függetlenítsd telefonod percek alatt.A legtöbb telefonnak 6, 12 vagy 24 óra alatt kűldjük is a függetlenítő kódot.

Támogatott modellek:

Rendeld meg most az alcatel függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a blackberry függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 12 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a ZTE függetlenítő kódot.. Szállítási idő max. 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a huawei függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most az lg függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a motorola függetlenítő kódot. Szállítási idő 24 órát is eltarthat.

Megrendelem

Rendeld meg most a nokia függetlenítő kódot. A Nokia Lumia típusu telefonokat sajnos nem tudjuk függetleníteni. Szállítási idő max. 7 nap.

Megrendelem

Rendeld meg most a samsung függetlenítő kódot. Max. szállítási idő 24 óra.

Megrendelem

Rendeld meg most a sony ericsson/sony xperia függetlenítő kódot. Szállítási idő 8 napig is eltarthat.

Megrendelem

Ha nem találtad a listánkban felsoroltak közt telefon modelledet, valószínü, hogy nem lehet online függetleníteni csakis kábel segítségével amit jelenleg nem támogatunk. Adódnak olyanok is, hogy nem tüntettük fel a listában mivel még nem volt olyan modellel dolgunk tehát segíts és mi is segítünk neked, kérünk írd meg nekünk ezt az űrlapot használva.